Cautare

1408 de rezultate pentru "balan dumitru" (4.47 secunde)
Problemele pe care le întâmpini într-o eventuala activitate comerciala în acest domeniu se leaga de gasirea unor angajati pregatiti.Flori în CraiovaPe acest segment de piata s-a axat Ilie Dumitru când a înfiintat firma MEFIM AGRO din Craiova.
Directorul Aeroportului International Craiova, Mircea Dumitru, a declarat ca nu a mai primit nimic oficial din partea Tarom de trei luni. ... Au mai zburat trei chartere cu echipa de fotbal din Craiova, dar acelea nu faceau parte din programul Tarom“, a declarat Dumitru.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Reabilitarea retelei de apa si canalizare cu ajutorul fondurilor ISPA, amenajarea parcului Rizer, contractarea de catre municipalitate a unui credit de 200 de milioane de euro pentru efectuarea unor investitii importante in municipiul Galati, sunt doar cateva dintre proiectele importante anuntate de nenumarate ori in ultimele zile de primarul Dumitru Nicolae, dar care au ramas tot la nivel declarativ la sfarsit de an.
Intentia conducerii Electrocentrale de a majora, incepand cu 1 ianuarie 2008, cu 40% pretul de facturare al gigacaloriei ramane in continuare ferma, acest lucru fiind comunicat ieri primarului Dumitru Nicolae.
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Acest lucru se poate spune in cazul unei adrese transmise de catre primarul Dumitru Nicolae prefectului Gabriel Panaitescu, mana de ajutor solicitata de edilul sef al urbei nefiind de competenta reprezentantului Guvernului in teritoriu.
In randul optimistilor se mai regasesc economistul sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, si dealerul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu, care previzioneaza pentru 2009 o rata a inflatiei de 4,5%, respectiv de 4,3%.
Constantin Dinu, Mircea Muntean, Gheorghe Pircalabescu, Gheorghe Dumitru, Marin Ionescu, Florica Murariu, Enciu Stoica, Radu Demian, Mircea Paraschiv, Alexandru Dumitru, Valeriu Irimescu, Adrian Lungu, Ion Constantin, Dumitru Ghiuzelea si Alexandru Penciu.
Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr. ... are sapte stelute pentru ca sunt cei sapte ingeri din religia ortodoxa", a precizat florist Livia Dumitru.
CD-ul contine si o declaratie a lui Radu Balan, fost prim-secretar, in care acesta recunostea ca la Timisoara s-a tras din ordinul generalului Victor Athanasie Stanculescu. Ulterior, Balan a decedat.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PLD, Viorel Balan, a subliniat ca PLD va stabili o strategie comuna cu Organizatia Judeteana PD in sensul sustinerii lui Traian Basescu.
Pentru functia de presedinte al TNL Galati s-au inscris in lupta Walter Frienghel, director la Parcul de Soft si presedinte al organizatiei de tineret in ultimul mandat, si Simona Balan. ... Simona Balan, noul presedinte al TNL Galati, a avut doar sase voturi mai mult decit fostul lider.
Dupa alungarea acestuia din PRM, Comanici a aratat ca alti doi membri au ales sa plece la PD, adica sefii organizatiilor din Nicolae Balcescu si Mircea Voda, Viorel Balan si respectiv Vasile Balan.
"Ce fel de primar o fi aici, la Varna, ce fel de om administreaza orasul, la nici 120 de kilometri de noi, de Constanta, ca parca este alta lume ?!", s-a intrebat Alixandru Balan, colonel in retragere, autorul a trei volume de memorialistica militara.
Doi ani mai tarziu intra in societate asociatul Ionut Ovidiu Gugoasa, sotul Elenei, care vrand sa devina asociat unic al firmei, se retrage din functia de administrator in favoarea Simonei Mihaela Balan.
Iata ca a venit si solutia, oferita, din cate zic "gurile rele", de un adjunct al fostului sef al Inspectoratului de Politie Constanta, Vasile Balan. In prezent, Vasile Balan ocupa o functie aproape similara cu cea aproape "vacanta" la Mangalia, dar in Constanta, la Politia Locala.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
Preturile la produsele lactate proaspete ar putea creste in primele luni ale anului viitor, dupa ce Romania va adera la UE, a declarat vicepre-sedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL), Ioan Balan, citat de Mediafax.
google-analytics.com